Vallespinosa és la nostra font d’inspiració i de sabor, en definitiva on neix Espina de Ferro ®.

Som dos amics, Fede i Roger, (d’aquí part del nostre nom) formem equip i compartim aficions musicals, palpable en l’estil gràfic de la nostra marca.

Amb l’únic objectiu de crear les cerveses que més ens agradaven i amb molt de treball, dedicació i cura hem anat creixent fins a tenir la nostra pròpia brewery que estrenem aquest 2018.

El 2010, amb un aprenentatge autodidacte vam començar a elaborar cervesa, i el 2013 vam fer un primer pas, elaborar com a nòmades a altres fàbriques i alhora començar les obres del que seria el nostre obrador. Cinc anys més tard de la primera elaboració de la Dead Monk hem tornat a casa i podem dir que ens hem convertit en la primera microcerveseria de la comarca de l’Anoia, fet del qual n’estem molt orgullosos i pregonem arreu on anem.

Tot el ventall de cerveses que elaborem tenen un segell propi, marca de la casa, el cos en les cerveses, i és que ens agraden els matisos, els sabors i les aromes, ens fascinen les cerveses artesanes que t’aporten més que les que et treuen la set.

La fàbrica d'Espina de Ferro ®